Nathalie testar Attitude Sthlm 2014, trendmässa i Nacka Strand

Atti_013Eftersom vår mode- och skönhetsredaktör Nathalie kämpat på väl i TV-kanal Sjuans projekt ”She´s Got The Look”,
tyckte vi här på Frontface redaktion att det var läge att belöna henne med ett extra tredigt jobb: -Att bevaka trendmässan
ATTITUDE STHLM, so i år flyttat ut till Mässhallen i Factory Nacka Strand. Mässan höll tidigare till i Kistamässan under tre tillfällen och det är inte så lätt att få alla bekväma ungdomar att medelst byte mellan T-bana och buss, ta sig ut till ett mer ”svårtillgängligt” mässområde. Vi tror att nästa års version blir ännu mer välbesökt. Kanske kan det vara en idé att lägga mässan lör-sön, istället för som nu, fredag-lördag, då fredagen kräver att alla som vill dit och är studerande, måste antingen skolka eller välja bort studierna den dagen.
Spänn på platåpjäxorna och följ med Nathalie till mässan där besökarna till 99% är tjejer…och mycket snygga samt trendigt klädda.
Atti_001Lika bra att starta upp med naturlig energi och vitaminkick. Supergoda juicer och smoothies från Brämhults. Atti_002Vi drogs nyfikna mot montern hos Seleste, ett nytt designmärke med cool stil och ett starkt varumärkestänk. Atti_003Den här läckra trenchen är helt i bomull men känns ännu mer ”Trenchtålig”. Atti_004Lika läcker från alla håll. Atti_005Annorlunda design i annorlunda material: Neopren. Nathalie föreslog att de skulle kunna göra den här modellen
i minst tre-fyra olika färger. Får se om Selest-teamet nappar…Atti_006Marknads- och kommunikationsansvarig, Rasmus Hafstad närmast Nathalie t.v. med sina kollegor på vardera flanken. Atti_007En liten fotvilarpaus med bloggaren Foki. Atti_008Jonathan Hoinard presenterade det godaste knäckebrödet / snacksbrödet vi hittills provat: Hälsotugget, hembakad Granula. Omöjligt att sluta tugga… och svälja…Atti_009Kroppsmålning i färgstark palett. Atti_011Hmmm…undrar vad hon ”REAr ut..? Atti_012Mässans rockigaste och vassaste design, Royal Rxxker, fastnade vi direkt för. Efter att ha kommit loss, spikade vi ett par sylvassa bilder. Atti_014Mer skarpa detaljer från Royal Rxxker. Atti_015Ingen Maria Montazami själv på plats men montern var imponernde ochvarför inte ett glas Cava?
Lördag och efter lunch, så vi skämdes inte alls. Atti_016Marketingarbetet runt Montazami-vinerna, sköts av Asa Ahman-Staffanson  och Christer Askegård. Atti_017Åsa höll inte på etikette, den var vänd uppåt…. Atti_018Bloggaren Foki gör nu ett försök att lanser sig som sångerska. Atti_019Vi undrar: -Varför?  Eller som de brukar säga i USA: ”Don´t quit your day-job”… Atti_020Ytterligare aspirerande sångförmågor visade upp sig på trendscenen. Atti_021Denna duo, som sjöng på engelska, profilerade sig starkt genom att deras låt innehöll ett stort antal repetitioner av ordet ”Fuck”. Om det slår eller ej, återstår att se…och höra. Atti_022På med våtdräkten, nu simmar vi in i montern hos WETSUIT och Nathalies hår får en djupverkande information
om deras produkt. Den sägs kunna förhindra trassel och risighet efter hårtvätt, genom att innan tvätt, på ett sätt
kunna ”impregnera/skydda mot uttorkning. Nathalie skall genomföra en test, vilken så småningom kommer att
kunna läsas i hennes egen blogg www.skindeepblogg.se.Atti_023Nathalie träffade en gammal bekant i samma monter, Niklas Vestberg, tidigare TV-hallåare. Atti_024ALLA har Wetsuit…syns inte det? Atti_025Två skönheter tindrar i kapp med juleljusen. Nathalie här med Susanne Rydeström. Du kanske minns henne som ”omtänksam” mamma i TV-såpan ”Mammas Pojkar”. Dessutom har hon skickat sina gener vidare till en otroligt vacker dotter, som  slutadeSverige-tvåa i Miss Universe-uttagningern. Atti_026Hur man avslutar den gamla cirkusartisten ”Skäggiga Damens” karriär för gott: Ned en enkel liten manick, som ses på bilden nedan, avlägsnas smidigt all oönskad ansiktsbehåring. -Den fungerar! sade Nathalie glatt efter att ha snabbtestat den på plats. Nu tar hon med ett ex till Hudvårdssalongen Insanto, där hon skall prova den på sina kunder och återkommer även om detta i sin blogg framöver. Här är Nathalie med EpiSprings Zandra Pettersson.Atti_027Nope, ingen slangbella. Det är ”EpiSpring Roll” i närbild.  Läs mer HÄR. Atti_028Gamla nostalo-omslag hos Vecko-Revyns långmonter. Atti_029Frank ”Frankie Boy” Andersson tog nacksving på flickorna, vilka  föll som käglor… Atti_030Lilla Pernilla, med efternamnet Wahlgren, söt som 80-tals karamell. Atti_031Filmdrottning Greta Garbo, tidlös skönhet. Atti_032Åters november har slagit alla rekord i solfattighet. Kanske lite väldoftande spray-tan? Den hittills enda vi testat som inte påverkat ansikshuden negativt. Get Air TAn. Atti_033Du kan läsa mer om GetTan HÄR. Atti_034Under lunchpausen inne på mässans Pizzeria, sprang Nathalie in i en av MakeUp/Hair/Stylingtjejerna från TV-inspelningarna av ”She´s Got The Look” och det blev naturligtvis kramkalas. Atti_035Ett klick med lilla snygga Samsung nx300 ger en trendig totalupplevelse. Atti_036Slutligen blev vi attackerade av två tjejer som tyckte att vi aaabsolut skulle plåta dem…och det gjorde vi.

På återseende nästa år och tack till mässans grundare och arrangör, Sixten Widlöf, som vi desperat försökte få skott på under hela besöket men misslyckades. Tack Sixten!

Comments are closed.
https://frontface.se/magazine/