Marie Plosjö, vernissage med färgstarka alster

Marie-PlosjoVi har känt Marie Plosjö i snart 15 år. Inte nog med att hon är minst lika vacker och go´ nu som då, hon har dessutom utvecklats till en skicklig, kreativ och etablerad konstnär, från att från början trevat sig in i artisteriets värld. Från mannekäng och glamourös modell till fullfjädrad konstnär, det är bara att buga tills luggen släpar i färgburken och gratulera till ett suveränt vernissage i torsdags under den premiärkväll vi besökte. Vernissaget gör Marie i samarbete med Birgitte Söndergaard, även hon konstnär, i Birgittes galleri Slice of Life, belägen på Artillerigatan 85.

Här kan du följa med Frontface runt under kvällen och beskåda de flesta av Maries verk. Vi såg att Marie fick flera av dem sålda på kort tid, så gillar du vad du ser, snabba på att ”tjinga” något av de som finns kvar.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC Plosjo_004 Plosjo_005 Plosjo_007

Marie berättar själv om vår favorittavla:
”Beautiful Mind” är tavlan med ögat som innehåller ett landskap, det som rör sig i hennes tankar. Den innehåller äkta guld. Acrylfärgen är ljus- och åldersbeständig, jag använder även Inks, modelleringspastor, pennor och spray. Jag tycker om att mixa realism med abstrakt för att få lite mer dynamik. Tavlan gjordes färdig för två veckor sedan, så det är lite ”färskvara…”

Plosjo_009 Plosjo_011  Plosjo_013 Plosjo_014 Plosjo_015 Plosjo_016 Plosjo_018 Plosjo_020Härifrån och nedåt, är bilderna tagna med en liten Samsung nx300 men 11-55mm lins. SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/