Diamond Dogz tände både Min Utegrill och gästerna på sitt party

I onsdags fylldes en bakgård högt uppe på Drottninggatan med ett gäng leende inbjudna gäster.
Anledningen var att det illustra dansbandet (eller?) Diamond Dogz, anförda av Peter Englung, hade releasefest för sin presumtiva sommarplåga, den lättantända låten ”Min Utegrill, samt en handfull andra låtar.

Tillställningen var verkligen en ”glimten i ögat”, där gäster även medförde egna fyrbenta kompisar. Häftigast av dessa, var den välstylade trio Afghaner (nej, inga Tallibaner) som XLNT Mark Linnér var herde för. Vilka snyggingar! Hund-ra-poängare…
Följ med i bildreportaget och sniffa er fram till den avslutande lyktstolpen, under vilken vi fann en löpande Ylva-Maria Thompson i ett selfie-kuddkrig.
Dogz_001Plattan är en realitet…Dogz_002Erik Linder höll koll på baren…en liten stund. Är det inte Maria Montazami vi skymtar till höger..?Dogz_003Somrig gårdsplockmat. Dogz_004Snacksen serverades naturligtvis i hundmatskålar.Dogz_005Ylva-Maria Thompson och Lill-Marit Bugge, samt en charmig ulltuss vi missat namnet på. Dogz_006
Cheese Martini i fast form.Dogz_007Peter ”Top Dog” Englund med Arja Sajonmaa. Dogz_008Spicy Chicken-Dogs. Dogz_009Vad tittar alla på? Dogz_010Camilla ”Hair air jag” Wikström med designer Naim Josefi. Dogz_011Känns igen från Project Runway: Dogz_012Frontface chefredaktör Peter Ortvik med Mats Dahlström, Husman-Hagbergs Senior Advisor. Dogz_013Eventarrangör Mia Jorpes kramas med Erik Linder. Dogz_014Matchningsmästarna Ann och Leif Schulman. Dogz_015Ulrica Bengtsson med team. Dogz_016Ja, precis så där…nuuuskjuter jag..”KLICK”… Dogz_017Mikael ”Thor” Spreitz med Lennart Mattikainen. Dogz_018Brothers in Arms. Dogz_019Ylva-Maria in heat… Dogz_020XLNT Marc Linnér med de tre skönheterna (djurvänner) som kom klädda i sommarpäls. Dogz_021Även Susie Päiverinta fick leka med godisarna. Dogz_022En annan snygging, tvåbent och mer tillgörande växtriket: Timoteij-tjejen Elina Thorsell. Dogz_023
Dogz_024
Dogz_025Jornära Dogz_026Jippiii, vi fick också plattan… Dogz_027Bevånade med grillbestick som mutor..eh..bestickning… Dogz_028Line-up: Diamond Dogz Dogz_029OK Boyz, riv av ett solo nu…eller en duo… Dogz_030Dags att vända sig mot scenen. Dogz_031-Ladiez, Gentlemen and Dogz…  Peter Englund tog tag i prezentationen. Dogz_032Alla Dogzen viftade ivrigt på sina svansar. Dogz_033
Dogz_034
Dogz_035
Dogz_036
Dogz_037
Dogz_038Har man inga grillvantar, får man ha grillskor. Dogz_039 Dogz_040Susie Päiverinta har varit med och skrivit fem av låtarna. Dogz_041
Dogz_042Som sagt, sjyssta grillskor skall matcha… Dogz_043…själva grillen, eller hur? Dogz_044Susie, Peter och fan-cluben. Dogz_045XLNT Marc på väg att låna ut voffsingarna till.. Dogz_046…Peter Englund, som stolt poserade med den eleganta trion. Han, hon, hen..och hunn… Dogz_047Arja Sajonmaa minglade med husse Daniel Nylén och hans side-kick. Dogz_048-Kola, jag fick också Doggy-Bag. Dogz_049Lord Zinclair släckte vår rosé-törst. Dogz_050tack för oss, fram för fler grymma gårdsfester (hörde ni det, mina grannar…)

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/