Bokrelease-fest med Dragomir ”Gago” Mrsic: Extreme Training

 

Under hela den innevarande veckan, har Dragomir ”Gago” Mrsic åkt mer eller mindre skytteltrafik mellan
morgonsoffor, intervjuer och radioinslag i samband med sitt boksläpp
”Extreme Training/från Fittja Till Holywood”.
I en kampsports-träningslokal belägen på Sibyllegatan, bjod författaren in till VIP-fest med bokreleasen som tema.
Den dynamiske Gago har kommit en lång bit i både liv och karriär och det var skönt att se hur han fick
gratulationer av alla de slag från både nära, kära och andra i branschen.
Följ med på Frontface odyssé bland supergoda snittar, stärkande bubbel och varma kramar.
Gago_001Dragomir ”Gago” Mrsic visar stolt upp sin ”bebis”… Gago_002Välbalanserad champagne från importören VinoVino. Gago_003Nu lever Gago farligt…han fick en customdesignad skateboard av Linus James Nilsson, Malmö Skateboard. Gago_004Här har vi den: Idolbilden… Gago_005Lite smygläsning? Gago_006Serbisk öl stod även på menyn. Gago_007Champagne från Paul Goerg Gago_008Rosé-champagnen var ovanligt frisk med den ”äkta” torrhet som man så gärna vill känna. Gago_009Vi togs väl omhand av kvällens personal/vänner. Gago_010Författaren med en riktig klassiker:
Kent ”Mr Magic” Nilsson, ett av sveriges super-proffs i NHL och
golflegendaren Helen Alfredsson som Gago har tränat..troligen mest swingar och raka slag.Gago_011Vår favorrit var nog Västkustsallad på rostad tunn baguette. Gago_012Dragomir Mrsic med sin söta dotter. Gago_013Här med en nästan lika sö…eh…stilig Jörgen Kruth. Gago_014Jörgen såg utvilad ut. Gago_015Här med Majsan Boström, som tillsammans med Gago  var värd för kvällen.
Majsan är den som skrivit ned Gagos berättelse, så man får väl kalla henne co-writer.
Denna kväll dock mer co-driver.Gago_016Rafael Edholm garderar med grundtips: -Rak höger med mos… Gago_017Josef Fares smög omkring och bara log…
Kanske för att hans nya datorspel fått bra recensioner.Gago_018Är detta en ”Selfie” eller inte? Gago_019Den alltid magiskt förtrollande Julien Dauphin med bodyguard. Gago_020Sveriges bästa och snyggaste Thai-boxare på tjejsidan… Gago_021…ligger nog bra till att få rollen som den kvinnliga hjälten i ”gagos” nästa actionfilm.
Hon fick alla att falla…utan våld.Gago_022Kenta Nilsson. Kanske skulle Djurgården be honom göra come-back? Mr Magic! Gago_023Gago med sin gamle gympalärare, Eric Rudholm, som har ”skulden” för att författaren fördjupade sig i fysisk träning. Gago_024Tystnad, tagning, ACTION!  Här med skådespelare Leonard Terfelt
(som Gago spelade mot i Josef Fares film Leo [2007)

Gago_025Många ville få påtår. Gago_026Grymma gänget! Josef Fares, Rafael Edholm, Dragomir Mrsic och regissören Babak Najafi
som regisserade Snabba Cash 2.

Gago_027Känner du igen honom men inte kan placera ansiktet?
Vårt tips: Placera in honom som polis i filmerna om Johan Falk.Gago_028It´s a family affair… Gago_029Tal, tack, presentationer och allt där emellan. Gago_030
Gago_031Håll i den hårt, Majsan, annars tar jag den… Gago_032Högläsning av författaren, där vi fick höra hur han drog igång projektet med den lokal vi var i. Gago_033Här med  filmproducent Mikael Cross, som håller på med en actiofilm, ”Vitt Skräp”, med bl.a Ola Rapace.Gago_034Försök inte, ingen hokus-pokus nu. Julien Daphin med Henrik Tamm, conceptual artist
som illustrerar tecknade inslag och tecknad film i HollywoodGago_035En av Tre Vänner, Fredrik Wikström med en vän. Gago_036Vi avslutar med Dragomir Mrsic och skateboardkonstnären Linus James Nilsson och hans verk,
som kan bli Dragomirs värk, om han inte tränar flitigt…
Tack och lycka till!

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/