Nedslag hos SHR Hudvårdsmässa i Nacka Strand

Eftersom Frontface Magazine har en ytterst välutbildad redaktör som håller i hud- och skönhetsvård, i och med att hon, Nathalie, är både SHR och Cidesco-diplomerad Hudterapeut och dessutom skicklig make up artist, så föll det sig naturligt att hon tog täten ut till Nacka Strandsmässan i helgen, där SHR-hudvårdsmässa avhölls. Detta är en mässa enbart för yrkesfolk, så ”inga amatörer göre sig besvär…”nathalie-OrtvikFrontface Skönhetsredaktör Nathalie

Vår bakomliggande tanke var bland annat att förbereda att kommande reportage i Frontface,
där vi ämnar väcka alla mäns slumrande engagemang i sin egen huds välbefinnande…eller snarare brist på densamma.

Följ med på en del av den långa rundvandring vi företog oss, där huden på fötterna fick ta mest stryk. Nu fanns det ju som tur är, även bot för detta.
Låt oss samstämmigt gnola på den djuprengörande låten ”I´ve Got You Under My Skin”…
SHR_010Dgs att låta fötterna få arbeta lite. SHR_004Tjejerna i SHR-arrangörernas Pressmonter tog väl omhand om oss och såg till att vi inte missade något.SHR_020Nathalie får här information om det senaste i  Kerstin Florians produktlinje. SHR_005I nästa monter, hos Nannic, sprang vi ihop med Gymping-legenden Susan ”Kniiip”Lanefelt, som helt klart fortfarande håller formen till 100%.Susan sprudlade av energi och har ett antal järn i elden. Bland annat samarbetar Susan med Ann ”Cosmetiqann” Sundqvist, även hon en legend i branschen.  SHR_008Även fötterna skall få sin beskärda del av godsakerna.Det är ju ändå de som får ta mest stryk av alla kroppsdelar…När fossingarna behöver akut hjälp: Goodstep. De finns i Kumla, där man kanske på vissa håll
har begränsad möjlighet att utöva längre promenader…  Välgörande och väldoftande hudvårdsoljor fick vi testa hos Katties och Me Anima. SHR_011nathalie med sin chef Daria från salong Insanto i Birgerjarlspassagen i Stockholm City.SHR_012Härliga organiska oljor från Me Anima.
SHR_015Nathalie passade på att prata maskinell utrustning med Amir som är VD för Victus medical och fick sedan detaljerad information av Amirs kollega.

Vi besökte fler intressanta utställare.som av ljustekniska skäl inte fotograferades
men som helt klart kommer att dyka upp i vårt kommande reportage om Hudvård och killar.
Ett sådant är Dermanord – Svensk Hudvård Ab, där vi hade ett längre samtal med Mikael Åkerberg
som lät oss känna på Maria Åkerberg-serien.

Våra slutord blir nog detta basala konstaterande:
-NEJ, det räcker inte med tvål och vatten, även om Robert Aschberg påstår det…

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/