Madonnas video kl 15

Text och bild från Pressrelease, Universal Music

Från i torsdags har det varit nedräkning till lanseringen av den nya låten ”Give me all Your lovin” featuring Nicki Minaj & M.I.A.och idag lanseras videon på Clear Channels digitala skärmar kl.15:00.
Play Subway består av 120 digitala skärmar på ett 10-tal innerstadsstationer i Stockholms tunnelbana.

Premiären av Madonnas senaste singel når över 150 miljoner människor världen över genom Clear Channels nätverk – radio, utomhus, online och mobilt. Detta är en  världsomfattande kampanj för Madonnas nya singel och videon som kommer att lanseras samtidigt på Clear Channels radiostationer, webbsidor och på över 1 600 olika digitala skärmar i USA, Frankrike, Spanien, Sverige, Norge, Singapore, Belgien, Finland och Storbritannien.

”Detta påvisar vilken möjlighet som digitalt utomhus ger i att synkroniserat kunna nå ut globalt med rörligt bild och kraftfulla budskap till konsument” säger Alexis Logothetis, Chef Försäljning & Affärsutveckling Digitalt på Clear Channel Sverige.

Madonnas kommande album ”MDNA” som har global release 26 mars finns tillgänglig för förhandsbokning på iTunes från och med idag den 3:e februari kl.15:00.

Comments are closed.
http://frontface.se/magazine/