Tron Legacy, läsartävling. <<<  Till Innehåll

Foto  Peter Ortvik, Frontface.se, Nikon D7000.  Alla produkter: ©  Disney.

Den här nyskapande filmen från Disney liknar ingenting annat du sett förut. Låt dig sugas in i TRON:s digitala värld, där den hyllade Jeff Bridges spelar huvud-rollen i ett visuellt omtumlande äventyr med effekter långt bort-om fantasins gränser.
När Flynn, världens störste spelskapare, skickar ut en hemlig signal från en dold digital värld, fångas den upp av hans son, som bestäm-mer sig för att rädda fadern som är försvun-nen sedan länge. Tillsammans med den orädda kvinnliga kriga-ren Quorra kämpar far och son för att besegra ondskan i ett svindlande cyberuniversum.
TRON: Legacy låter dig uppleva det ultimata filmäventyret med ett aldrig tidigare visat bonusmaterial som tar dig ännu djupare in i TRON:s fenomenala värld.
Musik av den berömda elektroduon Daft Punk.

Disneys nyskapande produktion Tron innebar ett stort genombrott när det gäller avancerad datoranimering. En film som drog igång en revolution inom sin genre. Berättelsen är ett äventyr som utspelar sig i en mörk digital värld. Flynn (Jeff Bridges) hackar sin före detta chefs dator för att hitta bevis på att någon stulit hans arbete med ett nytt dataspel, och hamnar mitt i ett svindlande cyberäventyr när han sugs in i en digital spelvärld av det mäktiga datorprogrammet Master Control. Där måste han slåss i ett dödligt digitalt spel tillsammans med gladiatorer på blixtsnabba ”ljusmotor-cyklar”. Med hjälp av säkerhetsprogrammet Tron (Bruce Boxleitner) utkämpar de den slutliga striden mot Master Control – för att avgöra både den digitala och den verkliga världens öde.

 
<<<  Till Innehåll