Frontface sitter med Maria
Montazami och småpratar. Sid 1.
<<<  Till Innehåll

Foto Peter Ortvik , Nikon D7000, text: P Ortvik.

 
Frontface har mött
Tofsarnas drottning,
Maria Montazami.
Vi "band fast" henne i en skön soffa för att få en någorlunda fokuserad stund med detta naturfe-nomen.
Hon har dessutom en supertrevlig och snygg lillebror...

Visst har man suttit framför TVn och strötittat på något program där Maria Montazami förekommit och då ställt sig frågan: "Är hon på riktigt eller är det inövat?"

Det kanske inte är så konstigt, hon verkar ju så okomplicerad och har en framtoning som ett otyglat naturbarn, helt utan att bry sig om vad omgivningen tycker och tänker.

Det bästa är, att Maria Montazami faktiskt ÄR helt äkta, hon har en befriande och avväpnande vänlighet och trots att hon ofta blandar ihop saker och ting, blir man aldrig irriterad, eftersom hon hela tiden är vänlig, engagerad och sprudlande energirik.
Frontface träffade Maria ute på Formexmässan, samma morgon hon premiärlanserade sinväskkollektion, som hon tagit fram med hjälp av ett svenskt företag.

Jag stod och småpratade med Marias 2-meterss bror
Christian, som visade sig vara en vaken och mycket sympatisk kille. Han höll ordning på den överbefolkade montern >>>

så att Maria kunde smita iväg med mig bort till en skön soffa i bortre hörnet av montern (som förresten var stylad av Lulu Carter).

Hur kom du in på koppling tillväskkollektionen från början?

”Eftersom TV-programmet ”Svenska Hollywoodfruar” blivit så omskrivet, så har jag fått respons från många olika håll. Åsa Åhman från Bixio ringde upp mig och frågade om jag ville designa en liten kollektion under eget märke, där jag själv gjort logotypen (se vänstra spalten). Det var snabba ryck och nu är jag sååå nöjd och stolt att som designer kunna stå bakom något som jag själv gillar så mycket. Jag vill ju inget hellre än att bära min egen väska, den är ju supersnygg.”

Hur sov du i natt?
”Dåligt, jag har varit så jättenervös inför det här, jag bad till Gud att ”snälla, snälla, gör så att det här går bra..”.
Igår var det första gången jag såg väskorna ”live”, har bara sett dem på bild förut och det är ju inte riktigt samma sak. De är tillverkade i Italien, så därav detta.”

Nervös? Du? Det syns inte, hur döljer du det?

”Det har gått över nu, nu är jag bara glad, det har blivit precis som jag önskat, kanske ännu bättre.


Det här ”är jag” och dessutom är jag så nöjd med Lulu Carters inredning av montern, det är precis vad jag vill stå för. Allt hänger ihop.”

Man brukar säga att det finns en själ i varje lyckad produkt, ofta skapad med hjälp av olika intryck, som till exempel musik. Vad betyder musik för dig?
”Nu är det så, kom ihåg det här, Peter, jag har fyra barn.
Så när vi är ute o handlar, åker bil till och från fotbollsmatcher eller även hemma, så är det nästan alltid barnens musik som gäller. Det absolut senaste som spelas hemma, är Darin, som jag fick arbeta med på Julgalan. Även Velvet och Alcazar är populära hemma.                               >>>>>
Marias lillebror Christian agerade bootyguard och
koordinator ute på mässan.
En riktigt trevlig prick.
<<<  Till Innehåll